De Vrije Golfers Europa

De onafhankelijke golfers site

nieuwsbrief

 

Beste Leden/Cursisten van golfclub Goirle en de Vrije Golfers                 Breda, 14 november 2014

 

SLUITING GOLFCLUB GOIRLE

Per 1 januari 2015 is golfclub Goirle gesloten vanwege het bouwrijp maken van het complex. Een besluit dat zat aan te komen en helaas definitief is geworden. Dit heeft consequenties voor de leden van golfclub Goirle en leden van DVGE.

 

AANBIEDING VOSKENSGOLF MAAND DECEMBER

Wij, Jan Melis en Jan Willem de Korver, hebben in de afgelopen weken niet stil gezeten om een goed alternatief aan onze leden te bieden. Met trots bieden wij de leden de volgende aanbieding.

 

Voor slechts €35 kunt u in de maand december;

  1. Elke dag spelen op de Voskensgolf
  2. Kosteloosmeedoen met de inloopwedstrijden elke week op woensdagochtend en zondagochtend.
  3. Gratis meedoen met de 9 holes wedstrijd op zondag 14 december om 12.30  uur.

 

Van 10 tot 12 uur zijn Jan Melis en Jan Willem de Korver waarbij u GRATIS TECHNIEKAANWIJZINGEN kunt krijgen van de professionals.

Een prachtige aanbieding om kennis te maken met de golfbaan Voskensgolf en te proeven van de sfeer!

De Voskensgolf blijft namelijk nog open! Toon Voskens gaat de golfbaan uiterlijk 1 juli 2015 verlaten. Er is echter een intentie verklaring dat ondergetekende, J.W. de Korver,  de golfbaan gaat managen zodra Dhr Voskens stopt. Door de vele jaren ervaring en de goede samenwerking met Jan Melis, zal hij adviseur van ondergetekende blijven.

De fairways en bunkers zien er inmiddels goed uit en zijn aangepakt door dhr Voskens. In het voorjaar worden de greens verder behandeld. In de wintermaanden worden de greens geegaliseert door de greenkeeper!

 

AANMELDEN

U kunt u aanmelden door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de mededeling “december lid Voskensgolf”. Hierin vermeldt u uw naw gegevens en uw NFGnr, indien aanwezig. 3. Tevens geeft u aan of u meedoet aan de wedstrijd op 14 december. Tot slot maakt u maakt €35 over op NL 78 RABO 0156 7487 11 t.n.v. Voskensgolf. U ontvangt een ontvangstbevestiging hiervan.

 

Wij zien u graag terug op de golfbaan. Alvast heel veel Golfplezier

Golf, veel te leuk om niet te doen!

 

Jan Melis en Jan Willem de Korver